Nyhetsarkiv

Gästlägenhet öppen för bokning

Nu är den efterlängtade gästlägenheten snart färdigställd efter en omfattande renovering på grund av fuktskada. Lägenheten förväntas vara helt klar och möblerad till påsken men vi öppnar redan nu upp bokningskalendern. I samband med renoveringen höjs också avgiften från 400kr/dygn till 500kr/dygn.

 

Bokningsförfrågan sker via hemsidan under rubriken "Övernattningslägenhet".

Informationsblad vår 2019

Nu finns vårens informationsblad tillgängligt i samtliga brevlådor, uppe på anslagstavlorna i trapphusen samt via länken här

Godkänd besiktning av balkonger

Slutbesikningen av balkongerna som renoverats i husen 32, 36 och 38 är nu godkänd av Stockholms kommun och kan åter tas i bruk.

Julgranar lämnas vid Gröndalsvägen 152

Styrelsens önskar alla en god fortsättning!

 

Det närmar sig tiden för julen att städas ut och julgranarna ska slängas. Vi vill påminna om att det inte är tillåtet att slänga julgranarna i soprummen eller att lämna på området. 


Däremot kan julgranar lämnas på vid Gröndalsvägen 152.

Informationsbrev vinter 2018

Nu hittar ni vinterns informationsbrev 2018 i trapphusens anslagstavlor eller genom att följa länken.

Parkeringskön

Styrelsen tar från och med nu och tills vidare över allt ansvar för parkeringskön från vår ekonomiska förvaltare RB Ekonomi. Om du vill ställa dig i kö respektive veta din plats i kön hör du hädanefter av dig till styrelsen.

För att ställa sig i p-platskön behöver vi veta namn, lägenhetsnummer, mobiltelefon och e-postadress samt eventuella platsönskemål. Skicka informationen med e-post till info@stjarnhusen.info.

Förändring i styrelsen

En av styrelsens ledamöter, Kaveh Vaez, har från och 2018-10-31 meddelat att han inte längre kan vara med i styrelsen och har avsagt sig sitt uppdrag. Styrelsens beslutsförhet påverkas ej av detta.

Takrenovering 2018-2019

Föreningen påbörjar med start v. 45 omläggning av våra tak. Omläggningen kommer att gå ettapvis med start det sammanhängande stjärnhusets innergård nr 5 för port port 48-50-52 (med port 20 och port 24). Därefter går arbetet etappsvis en innergård i sänder beroende på väder för att slutligen gå över på punkthusen. Arbetet beräknas pågå under hela...

Informationsbrev höst

Nu hittar ni höstens informationsbrev utdelade i samtliga postboxar samt uppsatta i trapphusens entréer.

Grov tidplan - renovering av liggande stammar

Föreningen påbörjar nu renovering av liggande stammar i de portar där problemen med avloppslukt varit störst. Klicka vidare för att se projektets tidplan.

 

Sida 1   2   3   4   5   6   7   8   9   10   11   12   13   14   15   16   17   18   19   20   21   22      
 
 
Extrude Interactive AB